Tässä lisätietoja reittien kohteista sekä veneilyyn ja matkailuun liittyvistä palveluista. Onnistunut matka edellyttää usein yhteistyötä alueen toimijoiden kanssa ja ottamaan huomioon myös kunkin kohteen mahdolliset omat tapahtumat sekä rajoitukset alueiden tai laitureiden käytössä. Katsokaa lisätietoja kohteista ja palveluista oheisista linkeistä!  


Tutustu Viikinsaaren runsaisiin tapahtumiin, ravintolapalveluihin sekä ulkoilumahdollisuuksiin hiekkarantoineen! Saareen on oma säännöllinen lauttayhteys Laukontorita ja lisäksi löytyy vierasvenelaituri omilla veneillä saapuville. Pääsymaksullisten tapahtumien aikana kulku saareen vain lauttayhteydellä. Viikinsaari on meidän kartalla kohde nro 8.


Yhdistäkää saarivierailuunne brunssi, lounas tai illallinen Ravintola Viikinsaaressa! Tutustukaa valikoimaan ravintolan omilta sivuilta, ja ravintolasalin ohella palvelee myös terassi, sekä mahdollisuus takeway-aterioihin saaren ympäristössä. Suosittelemme pöytävarausta!


Nyt matka kohti hiekkarantoja ja tarjolla myös palkitun kahvilan palvelut rannalla tai odotellessa matkan alkua muuhun kohteeseen. Pyynikin hiekkarannat ovat meidän kartalla kohde nro 11.


Samalla hiekkarannalla jakohteessa nro 11 toimii myös Tampereen ensimmäinen SUP-koulu ja -vuokraamo Suppaa Tampere. Katsokaa enemmän sivuilta ja tarjolla on vuokrausta, ohjattua toimintaa ja onnistuu myös isommille ryhmille.


Myös paikallisten kannattaa tutustua Tampereen eri palveluihin sekä passin tarjouksiin! Matkailijoille erinomainen kokoelma kiinnostavia paikallisia kohteita myös karttanäkymällä oman sijainnin mukaan.


Uusien veneilijöiden ja osaamista täydentävien veneilijöiden koulutus, sekä muut veneilyn palvelut Helsingissä.


Kesäkahvila ja runsaasti erilaisia liikunnallisia tapahtumia sekä konsertteja! Meidän kartalla kohde nro 12.


Arboretumin upea puistoalue ruusutarhoineen on hieno kohde vaikkapa kokonaiselle päiväretkelle, ja loisteliaassa kartanossa sijaitseva kahvila palvelee asiakkaita kesäaikaan. Kartano on varattavissa myös yksityistilaisuuksia varten, ja kannattaa tutustua tarjontaan sivustolla ja huomioida myös aukioloaikojen rajoitukset näiden tapahtumien johdosta. Meidän kartalla kohde nro 4.


Katso lisää Varalan urheiluopiston liikunnallisista palveluista ja tapahtumista, sekä myös majoitusmahdollisuuksista ja saunatiloista. Runsaasti tarjontaa ja erilaisia teemoja myös päiväseltään vieraileville yksittäisille henkilöille, pariskunnille tai erikokoisille ryhmille (työporukat, polttarit, jne.)! Meidän kartalla kohde nro 10.


Tässä uusi rantakahvila aivan Pirkkalan keskustan kupeessa, ja pääsemme veneellä aivan viereen Rantaniityn syvään laituriin joko tuomaan tai noutamaan asiakkaita! Meidän kartalla kohde nro 21.


Villa Härmälänranta on tasokas edustustila juhliin, häihin, yrityksille ja saunailtoihin. Löytyy meidän kartalla kohteen nro 6 vierestä ja kiinteistöllä on myös oma laituri.


Kyllä se niin on, että monesti kuljetuksen tarpeessa mietitään taksia, ja nyt vaihtoehtona myös venetaksi! Katsokaa eri toimijat sivulta taksihaku.fi.