Laukko express 140 eur

Laukon kartanon konsertit, ravintola, kahvila, kauppa sekä näyttelyt ovat nyt noin tunnin venematkan päässä Tampereen keskustasta, eli matkustatte omalla porukalla läpi järvimaisemien nauttimaan kesäisestä kartanomiljööstä sekä ohjelmasta. Tutustukaa lähemmin Laukon kartanon omilla sivuilla, josta voitte ostaa myös tapahtumien liput.Matka sisältää yhdensuuntaisen matkan joko Laukon kartanoon tai takaisin. Voimme ottaa kuusi (6) matkustajaa, mutta suosittelemme viittä (5) matkustajaa, jotta kaikilla on riittävästi tilaa matkan aikana. Konserttipäivinä aikataulu on seuraavanlainen:

  • Lähtö Laukontorilta viimeistään klo 15:45
  • Saapuminen Laukon kartanoon viimeistään klo 17:00
  • Paluumatka klo 20-20:30
  • Saapuminen Tampereelle noin 21-21:30

Mikäli haluatte sekä meno- että paluumatkan voitte valita molemmat matkat samaan varaukseen ja saatte myös 15% alennuksen koko matkalle (meno-paluu 238eur).

Matkanne voi alkaa tai päättyä myös muuhun valitsemaanne laituriin, eli tutustukaa reittikarttoihimme ja kertokaa tästä meille ennen matkapäivää.

Vastaava matka onnistuu myös muihin kohteisiin Vesilahdella ja Lempäälässä, ja oheisessa kartassa muutamia vaihtoehtoja.

Katsokaa tarjolla olevat venematkat Laukon kartanon tapahtumiin tästä:

  • Näkymä
140,00 €

Yhdensuuntainen venematka Laukon kartanoon tai Tampereelle tapahtumapäivinä. Mukaan voimme ottaa max kuusi (6) matkustajaa.