Veneemme on hyvin miellyttävillä ja keskustelun mahdollistavilla hiljaisilla moottoriäänillä varustettu vakaa kulkija, ja painonsa sekä rungon muotoilun ansiosta eivät aallotkaan tunnu oikein missään. 

Matkan tyypistä riippuen otamme joko kuusi (6) tai neljä (4) matkustajaa, eli pidemmillä etapeilla varataan vähän enemmän tilaa kun esimerkikisi matkalla Laukontorilta järven toiselle puolelle Härmälään. Sylissä matkustavaa pikkuväkeä saamme toki mukaan myös neljän aikuisen lisäksi.

Matka järvellä kruunaa kesäisen päivän ihan sellaisenaan, ja vaikkapa osana torikahveja, brunssia, kesäteatterimatkaa tai illanviettoa omalla porukalla. Kierros järvellä on myös hieno tapa tutustua Tampereen kaupunkiin ja lähialueisiin toisesta näkökulmasta. 

Kuumemmalla kelillä voidaan myös pitää kuomun katto-osaa auringon suojana, ja ilmavirta jäähdyttää mukavasti ajon aikana. 

Uimatasolta pulahtaa myös järveen viilentymään ja alueella on monia hiekkaisia ranta-alueita ja poukamia retkiä varten.

Matkalle et tarvitse mukaan mitään erityistä, ja meillä on varattuna myös pelastusliivit kaikille matkustajille. 

Vesihiihtoon löytyy perustason varusteet sekä kelluntaliivi, mutta omatkin varusteet voi tuoda. Vetopiste on alhaalla, joten laudan voi ehkä unohtaa. 

Muita tavaroita saadaan myös keulan kajuuttaan, jossa pikkuväki voi myös lepäillä tai lueskella matkan aikana. 

Sen isoimman coolboxin voisi myös jättää kotiin, mutta muuten virvokkeet ovat OK matkan aikana. WC ja muut palvelut löytyvät satamasta lähdettäessä ja palattaessa, ja ehkä matkan varreltakin löytyy näitä. 

Pienemmät sylissä pidettävät lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita matkalle mukaan.